Az alábbi öntevékeny körök működnek jelenleg a Jedlik falain belül.

Társasjáték és szerepjáték kör

Az öntevékeny kör célja, hogy lehetőséget kínáljon a kollégium lakóinak az összetettebb, felnőttek számára készült társasjátékok világának megismerésére, továbbá rendszeres összejöveteleinken keresztül alkalmat adjon a játékok űzésére és a közösség összekovácsolódására. Az eseményeken a tagok egyelőre saját maguk biztosítják a játékokat. Repertoárunkban megtalálhatók többek között komplex stratégia illetve kooperatív játékok, valamint könnyedebb partyjátékok is. Játékaink a felhőtlen szórakozás biztosítása mellett fejlesztik a gondolkodást, az együttműködést, a mérlegelés és a döntéshozás képességét.

Kertkör

A Kertkör azért jött létre, hogy a Jedlik Ányos Szakkollégiumon belül és a kollégium körüli növényeket és a kertet ápolja, gondozza, szaporítsa. A kör működését a Veszprémi Egyetemi Kollégiumért Alapítvány támogatja, így van lehetőség új virágokat, hagymákat, magokat, virágföldet, cserepeket, tápoldatot, esetleg szükséges szerszámokat vásárolni a kör működéséhez.

Könyvtár kör

A könyvtárkör tagjai kezelik a Jedlik saját könyvtárát. Ők jogosultak kiadni a tudást a többi bentlakónak és hozzájuk is viszik vissza a könyveket.

PR kör

A PR kör fő feladata a kollégium arculatának karbantartása, fejlesztése. Ők kezelik a honlapot, frissítik a képeket, közzé teszik az új programokat.